Helyi közélet

2008.09.29. 10:24

Újra indul a Séta-program

<p>Miskolc - Negyedik évét kezdi a lapunk által indított SÉTA, azaz Sajtó és Tanulás médiapedagógiai program.</p>

Az elmúlt évben több mint 20 ezer középiskolás diák sétált velünk, és most, október 6-án csaknem 200 diákkal indul az első turnus.

A program hat hete során az újságírással, lapkészítéssel ismerkednek meg a sétás diákok, magyar tanáruk, illetve lapunk újságíróinak segítségével. A programban részt vevő iskolák megkapják a lapunk által szerkesztett munkafüzetet, a turnus alatt ingyen jár nekik az Észak-Magyarország, illetve írhatnak lapunkba is. Írásaikat — mint ahogy azt már olvasóink megszokhatták — minden héten egyszer olvashatják, a diákok írásaiból összeállított Séta-oldalon, valamint a Borsod Online-on is a seta.boon.hu oldalon. Várjuk azon diákok jelentkezését is, akik közelebbről szeretnének megismerkedni az újságírói szakmával, diákújságíró hálózatunkhoz csatlakozni — jelentkezéseteket e-mailben küldjétek el a [email protected] címre. Szerkesztőségünkbe is várjuk a diákokat. Ezekről a látogatásokról videó is készül, amit a Borsod Online-on láthatnak, valamint lapunkban is írunk a sétás csoportok szerkesztőségi látogatásaikról.

Légy te is sétás! Olvass, tájékozódj környezetedről és a világról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában