Helyi közélet

2008.07.16. 10:38

Bővült, szépült az Avasi Gimnázium

<p>Miskolc - Az Avasi Gimnázium bővítési és átalakítási munkáinak műszaki átadása már megtörtént. Az ünnepélyes átadást augusztus 31-én, a tanévnyitó keretében tartják.&#160;<DIA alt="Bővült, szépült az Avasi Gimnázium 2008.07.16." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/B__337_v_lt__sz_p_lt_az_Avasi_Gimn_zium_200/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Bővült, szépült az Avasi Gimnázium 2008.07.16." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az Avasi Gimnázium bővítési és átalakítási munkáinak műszaki átadása már megtörtént, tájékoztatta lapunkat Arday István igazgató. Az ünnepélyes átadást augusztus 31-én, a tanévnyitó keretében tartják. Mint korábban megírtuk, az intézmény 6 és fél millió forint címzett támogatást nyert, ami nélkül (és az önkormányzati 115 millió önrész nélkül) a tervek nem valósulhattak volna meg.

Ami változott:
– 2000 négyzetméterrel bővítették az iskolát, ahol új rajztermet, zenetermet, számítástechnika-termeket, könyvtárat (iskolait és közkönyvtárat is), színháztermet alakítottak ki, és hőközpontot építettek
– felújították a menzát
– több tantermet átalakítottak

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában