Helyi közélet

2008.06.24. 15:21

Tapolca, parkolás

<p>Miskolctapolca - A tapolcai parkolással kapcsolatos bejelentésre hívja a sajtó képviselőit szerdán délelőttre a városházára az önkormányzat.</p>

A tapolcai parkolással kapcsolatos bejelentésre hívja a sajtó képviselőit szerdán délelőttre a városházára az önkormányzat. Orosz Lajos alpolgármester, Papp Tamás, az illetékes főosztály vezetője és Stefán Csaba, a Régió Park Kft. igazgatója tartja a sajtótájékoztatót, amelyen információink szerint a tapolcaiak régi – jogos – óhajának teljesüléséről lesz szó.

A frekventált utcákban lakók sérelmezik, hogy főleg az idegenforgalmi szezonban a vendégek az ő házaik előtt parkolnak, elfoglalva az ingatlantulajdonos autója elől a helyet. Úgy tudjuk, azt jelentik be, hogy bizonyos utcákban megállni tilos táblákat helyeznek ki. Csak az engedéllyel rendelkezők parkolhatnak ott. Ezekhez az engedélyekhez matricát kapnak az ott élők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában