Helyi közélet

2008.06.18. 13:52

Ön mit ajánl az operafesztivál programjából?

<p>Sok jó előadás közül választhat a közönség az idei fesztiválon – mondta Tokody Ilona, akinek dal- és áriaestje pénteken lesz a Miskolci Zsinagógában. (17.00)</p>

Sok jó előadás közül választhat a közönség az idei fesztiválon – mondta Tokody Ilona, akinek dal- és áriaestje pénteken lesz a Miskolci Zsinagógában. (17.00) –
Sajnos, már lemaradtam róla, de nagyon érdekelt volna jó barátom, Polgár László, aki szerda este énekelt a Művészetek Házában. Szívesen meghallgattam volna Jevgenyij Nyeszterenko dalestjét is.

Szívből tudom viszont ajánlani Muszorgszkij: Borisz Godunovját a moszkvaiak előadásában: csodálatos. (A Moszkvai Helikon Színház vendégjátéka péntek este 7-től a Nagyszínházban lesz.)
Tokody Ilonától még megtudhattuk, estjén Dvorak dalok mellett (melyeket szlovákul ad elő) elénekli Ruszalka Holdfényáriáját – Bátor Tamás fesztiváligazgató külön kérésére – valamint Kodály és Bartók műveket is hallhat a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában