Helyi közélet

2008.06.27. 15:32

"Magasra értékelt" diplomát kaptak

<p>Több mint 200 közgazdász vehette át diplomáját pénteken a Miskolci Egyetemen.&#160;<DIA alt="Közgazdászok vehették át diplomájukat a Miskolci Egyetemen" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_zgazd_szok_vehett_k__t_diplom_jukat_a_Mis/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Közgazdászok vehették át diplomájukat a Miskolci Egyetemen" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Folytatódnak a diplomaosztó ünnepségek a Miskolci Egyetemen. Péntek délután az intézmény Gazdaságtudományi Karán végzettek vették át nyilvános ünnepi szenátusi ülésen oklevelüket.
– Ahogy az édesanya gondoskodása és szeretete védi és óvja az induló életet, állt és áll önök mellett most és lélekben mindenkor, úgy segítette szakmai fejlődésüket, szakemberré válásukat a diplomájukat kiállító miskolci Alma Mater – szólt a friss diplomásokhoz dr. Kocziszky György kari dékán, így folytatva: a kar annak biztos tudatában engedi el most a kezüket, hogy nyelvtudásuk, szakmai felkészültségük alapján bátran elindulhatnak. A munkaerőpiac magasra értékeli és elismeri közgazdász–diplomájukat; a romló gazdasági helyzet ellenére a Miskolcon végzett közgazdászoknak nincsenek elhelyezkedési gondjaik.

Elismerések

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara 12 évvel ezelőtt "Pro Facultate Economica" elnevezéssel kitüntetést alapított. Ebben az elismerésben azok a hazai és külföldi kollégák részesülhetnek, akik kiemelkedő oktató- és kutatómunkájuk mellett segítik a kart.
A kar tanácsa az idei tanévben dr. Mariano Abad egyetemi tanárnak az Oviedoi Egyetem professzorának és dr. Varga József ügyvezető igazgatónak ítélte oda a kitüntetést.Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában