Helyi közélet

2008.05.16. 08:43

II. Településszépítési Nap Zubogyon

<p>Zubogy -&#160;Május 17-én, szombaton a zubogyi önkormányzat, a a Zubogy Jövőjéért Alapítvány és a Református Egyházközösség szervezésében immár a második alkalommal rendezik meg a településszépítési napot.</p>

Minderről az észak-borsodi község polgármesterétől Pozsgai Viktortól értesültünk.Ezúton is kérnek a szervezők minden, a település szebbé tételéért tenni kész embert, hogy szombat reggel 8 órára jelenjenek meg az önkormányzat parkolójában. A tervezett munkák : Az óvodaudvaron homokozó telepítése és feltöltése, az Európa Park átalakítása-virágosítása, a kopjafa áthelyezése. Fák és virágok ültetése és sziklakert létesítése, szemétszedés a falu bel- és külterületén. A parókia előtti járdaszakasz további felújítása és pihenő hely létesítése.Kültéri bútorok kihelyezése és festése.

Amennyiben az idő és az eszközök lehetővé teszik, egyéb munkák is sorra kerülnek. A munkák végeztével minden résztvevőt szívesen látnak egy közös ebédre az iskolában.

Kéziszerszámokat / lapát, ásó, kapa, gereblye stb. / mindenki hozzon magával, mert azt ilyen nagy számban nem tud biztosítani az önkormányzat. Eső esetén a rendezvény természetesen elmarad, és egy későbbi időpontban valósul meg a településszépítés - mondotta végezetül Pozsgai Viktor, Zubogy polgármestere.

B. Gy.









Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában