Helyi közélet

2008.04.21. 10:42

Miskolci belvárosi csúcs: út nincs, vezeték lesz

<p>Miskolc - Több olvasónk is kérdezte hétfőn reggel, miért bontották föl az utat a Plaza mellett. Rövid nyomozás után kiderült, a MIHŐ Kft. folytat munkálatokat az érintett szakaszon.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Forgalmi dugó a Szentpáli utcában 2008.04.21."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Forgalmi_dug__a_Szentp_li_utc_ban_2008_04_2/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Forgalmi dugó a Szentpáli utcában 2008.04.21." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/Szentpali-dugo.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A reggeli csúcsban szinte lehetetlen volt arrafelé közlekedni. Rövid nyomozás után kiderült, a MIHŐ Kft. folytat munkálatokat az érintett szakaszon, építik a Széchenyi negyed távhővezetékeit. A részleteket Bereznayné Péntek Zsuzsannától, a szolgáltató marketing főelőadójától tudtuk meg.

A vezetéképítés április 14-én kezdődött, és engedélyezett tervek alapján szakaszosan, két irányból történik. A jelentősebb forgalom-változással vagy forgalom-eltereléssel járó munkálatokról korábban is és ezt követően is a Miskolci Hőszolgáltató Kft. tájékoztatni fogja a lakosságot, ígérte a főelőadó.

Június 30-áig

Május első felében, várhatóan a jelenlegi forgalomtól elzárt területen folyik továbbra is munkavégzés. Május közepétől a munkálatok áthelyeződnek a Skála Áruház melletti területre, és érintik a buszmegállót, valamint a teljes Szentpáli utca szélességét. A Szentpáli úti munkavégzés szakaszos útlezárással történik majd, jelentős forgalomkorlátozás mellett. Időszakosan várható a hétvégi munkavégzés is, annak érdekében, hogy a nagyobb forgalomkorlátozással járó munkákat a csökkent forgalmi időszakban végezhessék. Lesznek olyan időszakok, amikor a forgalom 1-1 sávra korlátozódik. A forgalomkorlátozás várhatóan június 30-áig tart.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában