Helyi közélet

2008.04.18. 20:09

Gyurcsány Ferenc Miskolcon

<p>Miskolc - A miskolci ITC székházba érkezett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken délután.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Gyurcsány Ferenc Miskolcon 2008.04.18."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Gyurcs_ny_Ferenc_Miskolcon_2008_04_18_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Gyurcsány Ferenc Miskolcon 2008.04.18." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160; <A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/gyurcsany.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

19.58: Befejeződött az ITC-ben a pártfórum, munkatársunknak sikerült a miskolci sétálóutcán beszélni Gyurcsány Ferenccel.
miniszterelnök elmondta, hogy azon dolgoznak, hogy a színesfém-felvásárlás ismét állami állami monopólium legyen, így vissza lehetne szorítani a színesfémlopásokat.

A miniszterelnök ezuán a Városház tér egyik éttermébe tért be.


17.08: Megérkezett a miniszterelnök az ITC-be, akit mintegy tucatnyi demonstráló fogadott és távozását követelték. Gyurcsány Ferenccel érkezett a felesége, Dobrev Klára is, akivel a székházba vonultak be.


15.42: Nagy az előkészülődés a miskolci ITC székház körül, ahol az egyenruhás rendőrök és civilek is egyfajta gyűrűt vontak az épület köré. Sajtóértesülések szerint Gyurcsány Ferenc  miniszterelnököt várják a miskolci ITC-be. Jól láthatóan az épületet átvizsgálják, ahova kerreső kutyával is bementek már. Mint az ilyenkor lenni szokott átvizsgálják biztonsági szempontból a helyszíneket. Munkatársunk be szeretett volna menni az ITC éttermébe, de a bejáratnál egy férfi állta az útját és közölte vele, hogy a halotti tor van odabent, csak a meghívóval rendelkezők mehetnek be.

Az, hogy az étteremben valóban gyászmegemlékezés folyik-e azt egyelőre nem tudni, de bizonyosnak tűnik az előkészületekből, hogy megérkezik a miniszterelnök.

Információink szerint Gyurcsány Ferenc egyrészt beszédet mond, majd a párttagoknak lehetőségük nyílik kérdezni a miniszterelnöktől


  • Gyurcsányt egyre kevésbé kedvelik
  • Kóka beszólt, Gyurcsány elviharzott  
  • Videó Gyurcsány Ferenc vágyairól
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában