Helyi közélet

2008.03.11. 08:09

Áldozatra akarják kényszeríteni a vasutat megyénkben is

<p>Miskolc - A legutóbbi vasutassztrájkról csütörtök délben még semmit sem lehetett tudni. Így tervezhet ma az ügyeit intézni akaró, orvoshoz menni szándékozó, munkába járó dolgozó, iskolába járó diák: a társadalom jelentékeny része. - <STRONG>olvasói levél</STRONG></p>

Az Észak azt írja, hogy „újra csak eredménytelen az egyeztetés”, majd ismerteti a MÁV és a VDSzSz álláspontját. Ez utóbbit egyre többen zsarolásnak gondoljuk, és egyesek így is nevezik. Fenyegetéssel olyan áldozat meghozatalára akarják kényszeríteni a vasutat, az államot és ezáltal minket adófizetőket, ami teljesíthetetlen és mindannyiunktól veszi el a pénzt. Ki akarják csikarni azt, ami nem jár. A magyar állam felülről szervezett (Gaskó István kis pont ebben a történetben), és felháborító ijesztgetése folyik ezzel az ártalmas tevékenységgel, gördülő vészjóslással. Olvastunk könyveket, láttunk filmeket, különböző zsarolókkal a végén, miután a megfenyegetetek nem álltak kötélnek, a fenyegetők nyerték el méltó büntetésüket. Sokáig nem lehet tűrni, ami folyik. Meddig hozhatnak százezrek áldozatot azért, hogy valaki a politikai karrier útján elindulhasson? Meddig kényszerítheti egy zsarnok párt és az őt kiszolgáló „érdekvédők” akaratukat másokra, ártatlanokra.

Dankó Péter
Miskolc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában