Helyi közélet

2008.03.17. 12:22

Elaludt a sofőr Mezőkövesdnél

<p>Mezőkövesd - A figyelmetlenség és az óvatlanság okozta a súlyos közlekedési balesetet, ami az M3-as autópályán történt március 15-én a hajnali órákban Mezőkövesd közigazgatási területén.&#160;<DIA width="900" height="700" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Elaludt_a_sof__337_r_Mez__337_k_vesdn_l__20/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Elaludt a sofőr Mezőkövesdnél 2008.03.17." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Az elsődleges megállapítások szerint Budapestről Miskolc irányába tartott egy tehergépkocsi, aminek sofőrje elaludt, így emiatt nem vette észre az előtte mindkét forgalmi sávban egy korábbi baleset következtében feltorlódott kocsisort és egy vészvillogót használó kis-tehergépkocsinak ütközött, ami neki csapódott egy harmadik járműnek. A baleset következtében két súlyos sérülés keletkezett. A balesetet okozó – egy pillanatra elaludt – sofőrt életveszélyes sérülésekkelszállították kórházba.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában