Helyi közélet

2008.03.11. 17:25

A Győri kapuban ütközött a BMW és a Ford

<p>Miskolc - Ráfutásos baleset történt Miskolcon a Győri kapuban kedden délután. <DIA width="900" height="7000" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie//index.shtml , SERIE ,700,900)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Koccanás a Győri kapuban 2008.03.11." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/bmw-be-koccant-a-ford.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Forgalmi okok miatt egy lassító gépjármű sor végén egy Ford Focus egy BMW hátuljába koccant bele. Az anyagi kár minimális látszik, egy biztos: az egyik autónak a lökhárítója sérült, még a másiknak a rendszámtáblája lett "cikk-cakk"-os. Szerencsére az ijedségen kívül senkinek sem esett semmi baja.

baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában