Helyi közélet

2008.02.26. 16:26

Ismét várjuk az 1és 2 forintosokat!

<p>Miskolc - Kérjük az Észak-Magyarország olvasóit és a Borsod Online látogatóit, mindazokat, akik gyűjtötték az 1 és 2 forintosokat a tiszalúci Kóródi családnak, még a héten hozzák be hozzánk a ,,gyűjteményt". Aki olvassa, adja át!</p>

Karácsony előtt leégett a tiszalúci  Kóródi család háza: az ő megsegítésükre indítottuk második 1 és 2 forintosokat begyűjtő akciónkat. Kérjük, akik a Kóródi család megsegítésére szánt pénzt összegyűjtötték, mihamarabb hozzák be szerkesztőségünkbe! Nem feltétlenül szükséges a kétféle érmét elkülöníteni, de ha már szétválogatták, ne keverjék össze. Az adományokra, ha lehet, írják rá, hogy honnan származik.
Átvétel a Zsolcai kapu 3. szám alatt lévő székházunk földszintjén lévő ügyfélszolgálaton, hétfőtől csütörtökig 7.30-17.00 között, pénteken 7.30-15.00 között, szombaton 8.00-12.00 között.
(Akciónkat egyébként folytatni kívánjuk, de márciustól már egy újabb rászoruló család megsegítésére. Őket is hamarosan bemutatjuk olvasóinknak.)

Befizethető

Minthogy nagyobb összegű befizetés/átutalás is jól jönne a családnak, erre is lehetőséget teremtettünk. A Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezete következő számlaszámára befizetett pénz Kóródiéknak gyűlik: 10201006-50186323. Az adószám feltüntetése mellett a Vöröskereszt visszaigazolást is küld a közcélú adományt megillető adójóváíráshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában