Helyi közélet

2007.09.21. 15:50

Konzultáció a barcikai önkormányzat és a BC között

<p>Ismerkedjünk a BorsodChemmel, Játék a tudománnyal címmel nyolc hónapos programsorozatot indít a BorsodChem a kazincbarcikai óvodások, általános iskolások és középiskolások számára. <A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/kozoktatasi_torveny.doc"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/SysRes/Sites/BOON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>kozoktatasi törveny</B></A></p>

A vállalat célja ezzel a kezdeményezéssel az: a gyerekek játékos, életkornak megfelelő formában ismerjék meg a BorsodChem termelő folyamatait, termékeit.

A sorozat nyitó rendezvénye pénteken volt a HotelBorsodChem tárgyalótermében, ahová Kazincbarcika gyermekintézményeinek vezetőit hívták meg. A rendezvényen az észak-borsodi város önkormányzatát KarikásLajosné, Kazincbarcika alpolgármestere képviselte.  

Kálmán Erika, a BorsodChem Zrt. HR és kommunikációs vezetője köszöntötte a résztvevőket és részletesen bemutatta az Ismerkedjünk a BorsodChemmel projektet. Elmondta, hogy a BC Zrt. új kommunikációs tervvel, stílussal nyit a város felé. Szeretnék népszerűsíteni a gyárat, az üzemeket a barcikai lakosoknak. Ezután KarikásLajosné, Kazincbarcika alpolgármestere méltatta az együttműködést. Örömmel fogadta ezt a törekvést. Hangsúlyozta, hogy Barcika és a BC irányvonala megegyezik abban, hogy a fiatalok helyben tanuljanak és helyben is helyezkedjenek el. Azt célozta meg a BC is, hogy a vegyipari képzés, a vegyész szakma presztizsét emeljék. Ebben teljes az egyetértés a barcikai önkormányzat és a nagyvállalat vezetése között. A város is abban érdekelt, hogy a fiatalok Barcikán tanuljanak és majd itt is dolgozzanak - jelentette ki végezetül KarikásLajosné alpolgármester.

B. Gy.





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában