Veszélyes

2024.06.13. 15:42

Sokkoló: Három balesetben hat sérült

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügyek vizsgálatát.

A rendőrség vizsgálja a baleset okát.

Fotó: MW

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást azzal a három sofőrrel szemben, akik – 2023. november 22-e előtt – a vármegye illetékességi területén közúti közlekedési baleseteket okoztak. 

A rendőrök az ügyek vizsgálatakor megállapították, hogy az egyik gépjárművezető a csúszós úton kisodródott, a másik túl gyorsan haladt, a harmadik pedig nem adott elsőbbséget.

A sofőrök elővigyázatlansága, figyelmetlensége következtében a három baleset során négy fő nyolc napon túl, míg két fő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A vármegyei főkapitányság az ügyekben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - tudta meg a boon.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy akik nem tartják be a közlekedési szabályokat, és figyelmetlenül vezetnek, nem csak saját hanem mások életét, testi épségét is veszélyeztetik!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában