Lezárultak az eljárások

2024.06.26. 08:00

Azt hitték, megúszhatják, de a miskolci zsaruk résen voltak

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket öt ittas járművezetővel szemben folytatott.

Ittas sofőröket kaptak el a zsaruk

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közúti ellenőrzések során – 2024. június 1-je előtt – a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén intézkedtek a rendőrök azzal az öt sofőrrel szemben, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sofőrökkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - tudta meg a boon.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy akik ittasan járművet vezetnek, veszélyeztetik saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában