Brutális

2023.06.02. 10:00

Részegen fejbe rúgta a földön térdeplő nőt

A nő az elszenvedett bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló bal oldali állkapocscsonttörést szenvedett.

BOON

Forrás: Shutterstock

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 39 éves tiszaújvárosi férfival szemben. A vád szerint tavaly december 23-án a délutáni órákban, a más személyekkel történt több napos közös italozást követően, a férfi és ismerőse - a sértett nő - között vita alakult ki egy tiszaújvárosi lakásban.

A részeg férfi odalépett a padlón térdepelő nőhöz és nagy erővel a bal arcán megrúgta. A nő az elszenvedett bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló bal oldali állkapocscsonttörést szenvedett, melynek szövődménymentes gyógyulás esetén a tényleges gyógytartama 30 nap.

A nőt a mentők a sérülésének ellátása céljából a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kórház baleseti sebészetére szállították.

Felfüggesztett börtönt kaphat 

Az eljárás tárgyát képező bűncselekményt a Btk. különös része 3 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni. Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak - tudta meg a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában