Közbiztonság

2023.06.06. 13:00

Portyaszolgálatot tartottak a rendőrök Miskolcon (videó)

A Miskolci Rendőrkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a közbiztonságot, és az itt élők nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai a megyeszékhelyen 2023. június 2-án és 3-án. A Miskolci Rendőrkapitányság, a Miskolc Önkormányzat Rendészet, és a MESZEGYI - Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai vettek részt az akcióban. Az ellenőrzéssorozat elsősorban a Miskolc belvárosát, a Búza teret, a Kisavast, illetve a Diósgyőri városrészt érintette, az Újgyőri főtérrel egyetemben.

A két nap alatt 58 főt igazoltattak a rendőrök, a járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszterek mind negatív értéket mutattak, csendháborítás miatt három esetben kellett intézkedniük az egyenruhásoknak. Továbbá a Búza térről két férfit állítottak elő a rendőrségre garázdaság elkövetése miatt. A rendőrök elsősorban a figyelmeztetést, mint elsődleges prevenciót alkalmazták, hiszen a közrend megóvása mindannyiunk közös érdeke - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában