Lopás

2023.05.23. 17:19

Lopott bankkártyával szórta a pénzt egy miskolci nő

A miskolci rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt az asszonyt, aki az általa lopott bankkártyával hat alkalommal vásárolt.

Fotó: Shutterstock

Lopás vétség és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 46 éves helyi nővel szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsított 2023. május 22-én 11 óra előtt egy miskolci társasház lépcsőjén eltulajdonította a sértett táskájából a pénztárcáját, benne személyes iratokkal, bankkártyával és pár ezer forint készpénzzel.

Az elkövető a lopott kártyával még aznap negyed óra leforgása alatt hat alkalommal különböző fogyasztási cikkeket vásárolt, és közel ötvenezer forint kárt okozott.

 A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként az elkövetőt három órán belül azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában