Nagy a baj!

2023.05.20. 17:03

Brutális baleset a 306-os elkerülőn, ketten meghaltak a kigyulladt autóban! - Frissítve!

Tartálykocsi és személyautó a baleset érintettjei, utóbbi kigyulladt a 306-os főúton történt balesetben.

BOON

Fotó: VÁ

Frissítés!

20.30

Úgy tudjuk a tartálykocsi folyékony nitrogént szállított, amelyet át fognak a szakemberek fejteni másik járműbe, majd ezt követően emelik ki a területről, ahová beborult. Éjszakára biztosan ott marad, ahol van. 

Fotó: VÁ

A helyszínelés az esti órákban is folyamatban van még.

18.20

Mint a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk, a személyautóban egy férfi és egy nő utazott, mindketten a helyszínen életüket vesztették. Az autó teljesen kiégett.

A műszaki mentés még fél hétkor is folyamatban van és várhatóan órákig tart majd a helyszínelés is, így még lezárva marad az este folyamán az elkerülő út ezen szakasza.

Korábban írtuk: 

Frontálisan ütközött egy tartálykocsi és egy személygépkocsi Miskolc közelében, az M30-as autópályát és a 26-os főutat összekötő 306-os főúton.

Az ütközés következtében a személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében égett, mire a miskolci hivatásos tűzoltók kiérkeztek a helyszínre. A tüzet két vízsugárral eloltották. A tartályos jármű az árokba hajtott. A főutat teljes szélességében lezárták, tudta meg portálunk a katasztrófavédelem vármegyei igazgatóságától.

A vármegyei rendőr-főkapitányságon elsődlegesen annyit tudtak mondani, hogy az oltás után vannak éppen, még folyamatban van a mentés, így a baleset körülményei egyelőre nem ismertek.

 

Úgy tudjuk több sérült, halott is lehet. Kollégánk a helyszínen van, de egyelőre a lezárástól nem engedik tovább, ahogy az érkező járművet is folyamatosan visszafordítják.

Egyelőre nem tudni, hogy mekkora forgalmi torlódást okozhat az elkerülő ezen részének lezárása.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában