Családi tragédia

2023.05.03. 10:14

Baleset vagy önkezűség: az eltűnt nő holttestét találták meg hétfőn

A vizsgálatok szerint a feleség és a férj halálának körülményei közül is kizárható az idegenkezűség.

ÉM

A Molnár-szikla alatti területen bukkantak rá az eltűnt nő holttestére

A 69 éves hölgy múlt szerda délelőtt indult el otthonról – mint feltételezhető volt – fodrászhoz – a Bükkhöz közel lévő miskolci Rigó utcai otthonából, a fodrászhoz azonban nem jutott el, de haza sem érkezett meg. Az iratai nála voltak, de mobiltelefonját nem vitte magával. A közösségi médiában széles körű kampány indult az eltűnt asszony felkutatására, a rendőrség kutató munkájába a mentőkutyás Lehoczki László is aktívan bekapcsolódott.  

Drónnal keresték 

A családi tragédia első felvonására mégis vasárnap derült fény, az eltűnt asszony férje aznap virradóra férje önkezével vetett véget az életének: felakasztotta magát otthonukban. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálta az ügyet, azaz megállapították, hogy kizárt az idegenkezűség.  

Az eltűnt nő utáni kutatás folytatódott, és kedden tragikus eredménnyel végződött. Lehoczki László aznap Facebook-oldalán tette közzé, hogy a hatóságokkal és a Barlangi Mentők Észak-Magyarországi Egyesülete szakembereivel végzett közös munka eredményeként a Lillafüred felé vezető út mentén, a Molnár-szikla alatt megtalálták az eltűnt asszony holttestét. Drónos kutatás vezetett eredményre.

Azonosították a holttestet 

Janasóczky Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense ma megerősítette, hogy az eltűnt 69 éves hölgy holttestére bukkantak a lillafüredi út mentén, a bozótos területen. A vizsgálat szerint halálában az idegenkezűség kizárt.  

Azt még nem lehet tudni, hogy leesett a szikláról, vagy más módon lelte halálát. Nem kizárt a baleset, de az önkezűség sem. Arra is keressük a választ, hogy a nő halála mikor következett be eltűnésének időpontjához képest. 

Ha úgy érzed, nem bírsz megbirkózni a rád nehezedő terhekkel, hívd ezt a számot, mert kézenfekvő a segítség: 116-123. A nap 24 órájában, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában