Tragédia

2023.04.18. 08:39

Halálos baleset: teherautóval gázoltak el egy gyalogost Berenténél

Egy teherautó sodorta el az út szélén gyalogló férfit kedd hajnalban a 26-os főúton.

Halálos baleset történt kedd reggel a 26-os főúton.

Forrás: police.hu

Közúti közlekedési baleset történt 2023. április 18-án hajnal négy óra körül a 26-os számú főút 18. kilométerszelvényében Berente külterületén.

A rendelkezésre álló információk szerint, egy Miskolc irányából Kazincbarcika irányába közlekedő teherautó elsodorta a vele azonos irányban az út szélén gyalogosan közlekedő 55 éves férfit.

A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a kiérkező mentőszolgálat munkatársainak újraélesztési kísérlete ellenére a helyszínen elhunyt.

Forrás: police.hu

A balesetet megelőzően néhány órával, - Sajószentpéter előtt - a rendőrök igazoltatták a férfit, aki ekkor már szintén szabálytalanul a főúton gyalogolt, láthatósági mellény nélkül. A járőrök elmondták neki, hogy a szabálytalan közlekedése balesetveszélyes is, ezért bekísérték Sajószentpéter belterületére, és közölték vele, hogy a gyalogosjárdán haladjon tovább, a későbbiekben viszont a figyelmeztetés ellenére, mégis bekövetkezett a tragédia. 

A helyszínelés idejére a rendőrök a balesettel terhelt útszakaszt félpályán lezárták, forgalomtorlódásra lehet számítani - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában