Gyorshajtás

2023.03.09. 14:22

Sokba került: 50 helyett 137-tel száguldozott egy autós Bogácson

Alig tíz perc alatt kétszer is túllépte a megengedett sebességhatárt egy autós Bogácson.

Alig tíz perc alatt kétszer is túllépte a megengedett sebességhatárt egy autós Bogácson.

Forrás: police.hu

Közúti ellenőrzést hajtottak végre a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. március 7-én, Bogácson. A járőrök 8 óra 18 perckor bemértek egy autót, amely a településre érve 20 km/h-val túllépte a megengedett sebességhatárt. A sofőr pár perc múlva a településről kihajtva már az 50 km/h óra helyett 137-tel hajtott - tudta meg a boon.hu.

A mezőkövesdi Rendőrkapitányság a jármű üzembentartójával szemben összesen 330 ezer forint közigazgatási bírságot szabott ki - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a gyorshajtó sofőrök nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Az elkövetkező napok változékony, esős időjárása fokozott baleseti kockázatot jelent, amit a sebességtúllépés csak tovább fokozhat.

Forrás: police.hu

Életmentő intelem

Mindig az út-és időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és járművek sebességét is ennek megfelelően válasszák meg.

A járművezetők minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában