Rendőrségi összefoglaló

2023.03.08. 08:30

Egy nap alatt 12 főt fogtak el a borsodi rendőrök: éjjeli pillangók, garázdák, tolvajok

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A Miskolci, a Kazincbarcikai, a Tiszaújvárosi és az Ózdi Rendőrkapitányság 2023. március 7-én tiltott prostitúció, garázdaság, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy-egy személlyel szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették. A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi és a tiszaújvárosi járőrök összesen három férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 12 főt fogtak el és 14 személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból két ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még balesetet okoztak volna.

Tizenhárom baleset 24 óra alatt Borsodban

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében az elmúlt 24 órában 13 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerda reggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában