Tűzesetek

2023.03.26. 20:09

Hihetetlen, mennyi tűz keletkezett vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplénben

Több tűzeset is történt vasárnap, Alsózsolcán pedig életet mentett a szén-monoxid-érzékelő.

Több tűzeset is történt vasárnap, Alsózsolcán pedig életet mentett a szén-monoxid-érzékelő.

Forrás: Shutterstock

Fotó: RaZZeRs

Vasárnap hajnalban tűz ütött ki egy keleméri családi ház egyik szobájában, egy ágy gyulladt meg, amelyben egy férfi feküdt. Az aggteleki tűzoltók kiérkezése előtt a férfi testvére eloltotta a lángokat, az egységek a helyszínt biztosították, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat pedig helyszíni szemlét folytatott le. Az égési sérüléseket szenvedett lakót a mentők kórházba szállították.

Személyi sérülés nélkül végződött az a tűzeset Tiszaújvárosban, ahol egy társasházi lakás erkélyén berendezési tárgyak égtek vasárnap délben. A tüzet a város hivatásos tűzoltói oltották el, akik két gépjárműfecskendővel és egy magasból mentő járművel vonultak a helyszínre.

Tűz keletkezett vasárnap egy családi házban Putnokon, a Postaközben. Szemét égett az egyik helyiségben, a tűz a mennyezetre is átterjedt. A helyszínre három járművel vonultak az ózdi tűzoltók és oltották a lángokat, személyi sérülés nem történt, az ingatlan lakható maradt.

Vasárnap kora délelőtt egy alsózsolcai lakóház konyhájában üzemelő nyílt égésterű átfolyós vízmelegítő mellett bejelzett a szén-monoxid-érzékelő. A miskolci tűzoltók kimutatták a helyszínen a veszélyes gáz jelenlétét és felhívták a lakók figyelmét a készülék használatának mellőzésére annak mielőbbi felülvizsgálatáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában