Bosszú

2023.03.12. 09:30

A férfi volt párja munkahelyére küldte el a nőről készült pornóvideót

Az ügyészség szerint a férfi jogosulatlanul kezelte a birtokába került különleges adatokat és ezzel a nőnek jelentős érdeksérelmet okozott.

ÉM

Saját e-mailjéről küldte el volt párja munkahelyére a pornóvideót (illusztráció)

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. Az ügyben vádlottként szereplő férfi és egy nő több évig élettársi kapcsolatban éltek, azonban ez a kapcsolat 2022. nyarán megszakadt közöttük. A férfi 2022. október 19-én, egy Tiszaújváros közelében található községben lévő lakóhelyéről, az általa használt email címről egy pornográf tartalmú videófelvételt küldött a nő munkahelyének email címérére. A videófelvételen a nő "szexuális cselekmény végzése közben", beazonosítható módon volt látható. A nő munkahelyén a videófelvételt többen is látták.

Próbára bocsátást javasolnak 

A féri azzal, hogy a videófelvételt a nő engedélye és hozzájárulása nélkül elküldte az asszony munkahelyének email címére, jogosulatlanul kezelte a birtokába került különleges adatokat és ezzel a nőnek jelentős érdeksérelmet okozott. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbára bocsátást indítványozott, valamint indítványozta a videofelvételt tartalmazó fájl, mint elektronikus adat végleges hozzáférhetetlenné tételének elrendelését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában