Lopás

2023.02.02. 15:59

Lopott kártyából élt nagy lábon két helyi nő

Egy bogácsi kempingből tulajdonított el egy bankkártyát két asszony, akik különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak ezzel.

Egy bogácsi kempingből tulajdonított el egy bankkártyát két asszony, akik különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak ezzel.

Lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 20 éves szomolyai és egy 31 éves bogácsi nővel szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. január 28-án az esti órákban, Bogácson az egyik kemping nyitva hagyott apartmanjába bementek, és onnan a vendég személyes iratait, bankkártyáját, illetve több mint százezer forint készpénzét tulajdonították el. Az elkövetők másnap a lopott bankkártyával különböző bogácsi üzletekben három alkalommal fizettek, melyek során dohánytermékeket és élelmiszereket vásároltak. A nők a lopott fizetőeszközzel így több mint harmincezer forintot költött el.

A rendőrök a bejelentést követően pár órán belül a két elkövetőt otthonukban elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában