Lopás

2023.02.15. 14:40

Ittasan, jogosítvány nélkül lopott el egy teherautót egy vissi férfi

Még be sem jelentette a sértett, hogy ellopták a kis teherautóját, amikor a sárospataki rendőrök elfogták a tolvajt, aki vezetői engedély nélkül és ittasan vezetett.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy 31 éves vissi férfival szemben. A gyanúsított 2023. február 14-én 11 óra előtt Bodrogkisfaludon ellopott egy fával megrakott kis teherautót.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai aznap közúti ellenőrzést hajtottak végre Olaszliszka belterületén, amikor a járőrök többek között ellenőriztek egy közel másfél köbméternyi fával megrakott teherautót, illetve annak sofőrjét. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfinek nincs vezetői engedélye, a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, továbbá az is kiderült, hogy a járművet nem sokkal korábban lopta el Bodrogkisfaludról.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök előállították a rendőrségre és gyanúsítottként hallgatták ki. A sértett mielőtt bejelentette volna a lopást, a rendőrök már értesítették őt, hogy teherautóját, annak rakományával együtt megtalálták és lefoglalták – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában