Hejőkürt közelében

2023.02.28. 07:22

Halálos baleset történt az M3-as autópályán hétfő éjszaka (frissítve)

Egy tehergépkocsi borult fel Hejőkürt közelében, a sofőr a helyszínen elhunyt.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Frissítés

A baleset az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 167-es kilométerszelvénynél történt.

A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és átvizsgálták a baleset helyszínét. A jármű rakománya élő baromfi volt, amelyeknek csaknem a fele elpusztult. A forgalmi akadály megszüntetésére a rendőrségi helyszínelés után kerül sor – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

---

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 27-én 22 óra 45 perc körül egy teherautó haladt az M3-as autópályán Nyíregyháza irányába, amikor – Hejőkürt közelében – a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és a pályatesteket elválasztó korlátot átszakítva az oldalára borulva állt meg.

Az ütközés következtében a gépjárművet vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hejőkürtnél, illetve Polgárnál a 35-ös számú főútra terelik – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában