Ellenőrzések

2023.02.28. 15:14

A levegőből csaptak le a borsodi rendőrök

A rendőrök az Edelényi, a Kazincbarcikai, és az Encsi Rendőrkapitányság illetékességi területein a társszervekkel együtt tartottak közös ellenőrzést.

illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: haak78

Az Edelényi a Kazincbarcikai és az Encsi Rendőrkapitányság járőrei az illetékességi területükön a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálatának helikopterével, illetve az Aggteleki Nemzeti Park, és az Északerdő Zrt. munkatársaival 2023. február 26-án közös akciót végeztek.

Forrás: police.hu

A rendőrök az ellenőrzés végrehajtásakor leginkább farakományt szállító járműveket állítottak meg és ellenőriztek. A járőrök az intézkedések során a közlekedési szabálysértőkkel szemben több esetben helyszíni, és közigazgatási bírságot szabtak ki, illetve három alkalommal - a fa származásával, illetve szállításával kapcsolatos - jelzéseket is küldtek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felé.

Forrás: police.hu

A rendőrök a nap folyamán egy körözött személyt is elfogtak, akit szabálysértési elzárás végrehajtása miatt kerestek - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában