Garázdák

2023.02.16. 10:00

A boltban kezdték, az utcán folytatták a verekedést Edelényben

A perpatvarnak az vetett véget, amikor a közeli buszmegállóban tartózkodók közül valaki odaszólt nekik, hogy értesítik a rendőrséget.

ÉM

Elszabadultak az indulatok az edleényi boltban

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat két férfival szemben. A vád szerint a férfiak tavaly december 2-án este 7 körül Edelényben egy élelmiszer áruházban vásároltak. Az üzletben részegen hangoskodtak, vitatkoztak, szóváltásba keveredtek egymással, majd fizetést követően együtt hagyták el az áruházat.

A két férfi az utcán tovább hangoskodott, szidalmazták egymást, majd egymásnak estek és kölcsönösen ütötték a másikat. A perpatvarnak az vetett véget, hogy a közeli buszmegállóban tartózkodók közül valaki odaszólt nekik, hogy értesítik a rendőrséget.

Nem sérültek meg 

A verekedésben a két férfi orvosilag értékelhető sérülést nem szenvedett. A vádlottak kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt megbotránkozás és riadalom keltésére.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben próbára bocsátást indítványozott a bíróságnak, továbbá indítványozta egyikük pártfogó felügyeletének az elrendelését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában