Lopás

2023.02.01. 13:11

15 millió forint értékben loptak egy miskolci házból – csörgött a telefon, ez buktatta le őket (videóval)

A rendőrök felhívták a feltételezett betörőket, de nem vették fel a telefont, ezért az egyenruhások bementek értük.

Forrás: PoliceHungary/YouTube

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 50 éves és egy 31 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2023. január 26-án betörtek egy miskolci házba, ahonnan mintegy 15 millió forint értékben tabletet, telefont, fülhallgatót, illetve két értékes karórát loptak el.

A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőket. A rendőrök munkáját támogatta az is, hogy a tablet aktuális helye bemérhető volt, illetve a fülhallgató is bejelzett a feltételezett elkövetők búvóhelye közelében. A Miskolci Rendőrkapitányság, és a Közterületi Támogató Alosztály munkatásai először felhívták a korábban eltulajdonított telefont, ami hallhatóan kicsörgött. A rendőrök ezt követően behatoltak abba a miskolci lakásba, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 2023. január 29-én őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt – írja a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában