Rendbontók

2023.01.08. 10:00

Szét akarta választani a verekedőket, pórul járt az abaúji férfi

Tisztázatlan okokból Abaújszolnokon, az utcán estek egymásnak.

ÉM

A Szikszói Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat két férfival szemben. A vád szerint a férfiak között tisztázatlan okokból rossz viszony alakult ki, melynek következtében 2022. augusztus 4-én 16 óra 30 perc körül Abaújszolnokon, az utcán szóváltásba keveredtek, majd az ittas állapotban lévő egyikük - ő lett a bűneset elsőrendű vádlottja - ököllel arcon ütötte riválisát - ő a másodrendű vádlott. Ezt követően a két férfi verekedni kezdett, melynek során kölcsönösen ököllel többször megütötték egymást.

A perpatvart észlelő két helyi férfi megpróbálta szétválasztani a verekedőket, de a másodrendű vádlott ököllel arcon ütötte egyiküket, aki az ütéstől a földre zuhant, ahol a támadója még bele is rúgott. A cselekmény következtében a bántalmazott férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de könnyű testi sértés miatt magánindítványt nem terjesztett elő.

Rács mögé juthatnak 

A két verekedő kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye az azt észlelő személyekben riadalmat, megbotránkozást váltott ki. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottakkal szemben elzárás büntetést indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában