Erőszak

2023.01.27. 13:19

Seprűnyéllel támadt az idős nénire a 13 éves fiú Bőcsön

A három hívatlan közül a 13 éves fiú egy seprűnyéllel rátámadt az idős nőre Bőcsön.

A három hívatlan közül a 13 éves fiú egy seprűnyéllel rátámadt az idős nőre Bőcsön. A fotó illusztráció

Forrás: Shutterstock

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 13 éves, egy 17 éves és egy 15 éves bőcsi fiúval szemben - értesült a Borsod Online. A gyanúsítottak 2023. január 25-én 15 óra 45 perc körül bementek egy bőcsi portára, majd a 80 éves tulajdonos felszólította őket, hogy azonnal távozzanak a birtokáról. A három hívatlan közül a 13 éves fiú egy seprűnyéllel rátámadt az idős nőre.

A bántalmazás során a nyél eltört a sértetten, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A bántalmazó 13 éves fiú ezt követően magához vett egy telefont, gyógyszereket, illetve egy elemlámpát, majd mind a hárman elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a beszerzett információk és adatok alapján pár órán belül azonosítottak, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett támadók közül a 13 éves gyerekkorú fiúval szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában