Döbbenetes!

2023.01.05. 16:49

Robbanás történt egy taktakenézi házban (fotókkal, videóval frissítve!)

Egy embert a tűzoltók mentettek ki a romok alól.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Robbanás történt egy házban Taktakenézen, a Dobó István utcában. A detonáció következtében az épület romba dőlt és több szomszédos ház tetőszerkezete sérült. A szerencsi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy embert kiemeltek a romok alól és átadták a mentőknek. Mintegy harminc embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát. A rajok folytatják a romok átvizsgálását - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Frissítés:

Dojcsák Dávid, a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvívője hírportálunk kérdésre megerősítette, hogy a detonáció következtében az épület teljesen romba dőlt és három szomszédos ház tetőszerkezete is erősen megrongálódott. A szerencsi tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy embert kiemeltek a romok alól és átadták a mentőknek. Mintegy harminc embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát. Vélhetően gázrobbanás történt, de ezt majd csak a tűzvizsgálat eredménye után lehet egyértelműen kijelenteni.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook oldala | Videó: Dojcsák Dávid tűzoltó százados

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában