Garázdaság

2023.01.16. 09:50

Féltékenység: Lekvárral támadott a felbőszült feleség

Megleste a férjét és vélt szeretőjét a nő háza közelében.

ÉM

Illusztráció

Vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy 53 éves nő ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt. A vádirat szerint az asszony 2021. szeptemberében az egyik nap este szerelemféltésből elment annak a nőnek a házához, akiről azt sejtette, hogy a férje szeretője.  

A nő egy sövény mögé rejtőzve várakozott. Látta, amikor a férje és a nő autóval megérkezett. A férfi kiszállt és a csomagtérből egy kerékpárt vett ki. A feleség ekkor erősen felindult állapotban megindult az autó irányába, és a még bent ülő nőt sértő kifejezésekkel szidalmazta. A nő ki akart szállni az autóból, de ijedtében visszazárta az ajtót. A támadó asszony viszont kinyitotta az autót és folyamatosan szidalmazta a bent ülő nőt. A nő így az autó túloldalán, a vezető ülés melletti ajtón szállt ki. Ekkor a feleség a férjével kezdett veszekedni, de meglátta, hogy közben a nő már elhagyta az autót. Erre a nála lévő szatyorból elővett egy lekvárral teli befőttes üveget és a nő bal lábszárához vágta. Támadóan felé indult, viszont a nő lefogta a kezeit, majd a férje szétválasztotta őket.

Könnyű testi sértés 

A bántalmazás következtében a sértett nő 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában