Tolvaj

2023.01.26. 12:52

Felajánlotta bájait, majd szex helyett meglopta

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy üzletekben üzletszerűen tolvajló nővel szemben folytatott.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított 2022 márciusában több mezőkövesdi üzletből, összesen hét alkalommal lopott el különféle termékeket, volt olyan eset, amikor majd 200 ezer forint értékben tulajdonított el élelmiszereket. Egy esetben pedig a városi buszpályaudvaron tévesztett meg egy férfit, akit szexuális szolgáltatással kecsegtetett, de a nő aktus helyett majd százezer forinttal rövidítette meg.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában