Botrány

2023.01.04. 14:29

Élettársak estek egymásnak Aszalón

Az útmenti árokba is beesett az egymást ütlegelő pár.

ÉM

Fotó: ChameleonsEye

A Szikszói Járási Ügyészség garázdaság és rongálás miatt emelt vádat egy férfival és egy nővel szemben. A vád szerint az élettársak, akik 2022. május 13-án 11 óra 30 körül Aszaló belterületén az utcán szóváltásba keveredtek, hangosan kiabáltak egymással, dulakodni kezdtek, többször megütötték egymást, aminek következtében az útmenti árokba is beleestek. 

A férfi  lökdöste a nőt, akit előbb szándékosan nekilökött egy, a közelükben parkoló gépkocsi sárvédőjének, majd az ott lévő buszmegállónak. A gépjárműben 135 ezer forint rongálási kár keletkezett, melyre vonatkozóan a jármű tulajdonosa polgári jogi igényt terjesztett elő. 
A dulakodás akkor ért végett, amikor a nő a helyszínről gyalogosan távozott, majd rövid idő elteltével rendőri intézkedés is kezdődött.

Pártfogói felügyeletet javasolnak 

A vádlottak erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltett. 
Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben próbára bocsátás és pártfogó felügyelet alkalmazását, valamint a sértett által előterjesztett polgári jogi igény elbírálását indítványozta a bíróságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában