Csaló

2022.12.06. 12:29

Tizenhatszor fizetett öt abaúji faluban a lopott bankkártyával

Az encsi rendőrök egy nap alatt elfogták az a férfit, aki egy eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát, élelmiszereket, sört, kaparós sorsjegyet, illetve ruházati termékeket vásárolt.

ÉM

Fotó: Shutterstock

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 29 éves fáji férfival szemben.  

Az eljárás adatai szerint a gyanúsított, Fájban, a Fő utcán december 1-jén egy nyitva felejtett autóból eltulajdonított egy bankkártyát. A kártyával még aznap, öt településen tizenhat alkalommal fizetett, melyek során cigarettát, élelmiszereket, sört, kaparós sorsjegyet, illetve ruházati termékeket vásárolt. A férfi a lopott fizetőeszközzel így csaknem negyvenezer forintot költött el. 

A rendőrök a nyomozás eredményeként a bejelentést követően az elkövetőt egy nap alatt azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában