Rendőrségi hírösszefoglaló

2022.12.20. 08:53

Öten veszélyeztették mások életét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből az elmúlt 24 órában.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2022. december 19-én tulajdon elleni szabálysértés, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt intézkedtek egy-egy férfival szemben. A rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott személyeket hetvenkét órán belül állítja bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai továbbá egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el, és vettek őrizetbe.

A megyei járőrök továbbá a közúti ellenőrzéseik során öt (!) ittasan, a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt azok még balesetet okozhattak volna.

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenhárom esetben jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában