Rablás

2022.12.06. 13:00

Kést szorított az idős ember nyakához a borsodi városban

A rendőrök rövid idő alatt nyakon csípték azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Egy üveg bor volt a zsákmány.

ÉM

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 22 éves szendrői férfival szemben. A gyanúsított december 3-án éjfél után nem sokkal egy szendrői ház ablakán keresztül bejutott a szobába, ahol értékek után kutakodott. 

A férfi miután magához vett egy üveg bort, a konyhában felébredő 86 éves tulajdonosra térdelt, és kést szorított a rémült idős ember nyakához. A sértett az erőszakos követelésre sem tudott pénzt adni, és ezzel egy időben a szorításból kiszabadult férfi megpróbált a segítséget kérni. A támadó ekkor elmenekült a helyszínről. 

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit. Az Edelényi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett támadóval szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában