Gyilkosság

2022.12.17. 18:03

Iszonyú! Sógornője talált rá a bódvalenkei halott asszonyra: „Az asztal mellett feküdt. Hálóingben volt, véresen.”

A portálunknak nyilatkozó rokon szerint csütörtök este történhetett a szörnyű eset Bódvalenkén.

HE

illusztráció

Fotó: Rainer Fuhrmann

Megöltek egy idős asszonyt Bódvalenkén. A police.hu információja szerint a rendőrök egy bejelentés alapján mentek be a bódvalenkei lakásba, ahol az ott lakó asszonyt holtan találták. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást. A helyszínelés és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van.

– A sógornőm volt a meggyilkolt Aranka – mondta portálunknak megtörten egy bódvalenkei asszony, aki kérte, a nevét ne írjuk meg. – Ő is egyedül élt. Csütörtök este még jól volt, nem volt semmi baja, de péntek reggel jött szólni a szomszédja, hogy menjek már, mert Arankánál ég a hátsó, kinti lámpa. Szaladtam gyorsan, mert rokonok vagyunk. Láttam, hogy tényleg ég a hátsó villany, a kulcs pedig kívül volt az ajtóban. Kinyitottam az ajtót, hát ott láttam Arankát a földön, az asztal mellett feküdt. Hálóingben volt, véresen. Azt gondoltam, biztosan meggyilkolhatták. Este történhetett, mert égett a villany. Nem mertem bemenni, a szomszéddal gyorsan hívtuk a rendőrséget. A rendőrök még szombaton is itt voltak a faluban, nyomoztak – sorolta elhaló hangon az asszony.

Hozzátette, minden egyedül élő idős ember fél a faluban, de mit tehetnek. Hová menjenek? Elmondta azt is, hogy Aranka 74 éves volt. Egész életében szorgalmasan dolgozott, gazdálkodtak, majd a varrodában vállalt munkát Edelényben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában