Rendőrségi hírösszefoglaló

2022.12.19. 09:16

Ennyi baleset történt az elmúlt 24 órában Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Hírek Borsod-Abaúj-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci, és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. december 18-án járművezetés eltiltás hatálya alatt, és tulajdonelleni szabálysértés elkövetése miatt egy-egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

A rendőrjárőrök továbbá a közúti ellenőrzéseik során három ittasan, a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt azok még balesetet okozhattak volna.

A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában