Rendőrség

2022.12.22. 15:00

Az elmúlt napokban 34 helyszínen voltak jelen a rendőrök Borsodban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. december 12-e és december 18-a között, összesen 34 helyszínen toboroztak.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az év 50. hetében többek között Miskolcon, Kazincbarcikán, Ózdon, Sátoraljaújhelyen, illetve számos más településen adtak a rendőrök tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is.

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át munkatársaink.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak:

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában