Garázdaság

2022.11.01. 10:30

Verekedést szült a zöld szemű szörny

Találkozott volt élettársával és annak jelenlegi párjával. Nem tudott parancsolni öklének a szlovák férfi.

ÉM

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség szintén garázdaság miatt emelt vádat egy szlovák állampolgárságú férfival szemben.

A vád szerint a vádlott július 10-én este fél 6 körül egy sátoraljaújhelyi benzinkút és egy üzlet közötti parkolóban összetalálkozott a volt élettársával és annak jelenlegi élettársával, akit – a köztük kialakult szóváltás során – ököllel arcon akart ütni, azonban a férfi elhajolt az ütés elől.  

A férfi továbbra is támadólag lépett fel vetélytársával szemben és dulakodni kezdett vele. A támadó lökdösődött, majd többször megpróbálta megütni a férfit, aki az ütéseket a kezével hárította el és védekezésképpen egy alkalommal lábon rúgta a vádlottat.

A támadó vádlott ezután elhagyta a helyszínt, ahova rövid idő múlva visszatért és ököllel ráütött az ott parkoló és a volt élettársa tulajdonát képező gépkocsi jobb oldali ablaküvegére, majd szintén ököllel beleütött a gépkocsi tankolónyílás melletti jobb hátsó oldalába, ami ennek következtében behorpadt. Ezt követően a gépkocsijával távozott a helyszínről.

Botrányos magatartás 

A vádlott  kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A vádlott cselekménye során volt élettársának 20 ezer forint rongálási kára keletkezett, míg a megtámadott férfinak látlelettel igazolt sérülése nem keletkezett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbára bocsátást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában