Határvadászok

2022.11.28. 13:00

Több tucat településen jelentek meg a borsodi rendőrök

Borsodban az elmúlt napokban közel 43 helyszínen toboroztak a rendőrök.

Forrás: Police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. november 21-e és november 27-e között, összesen 43 helyszínen toboroztak. Az év 47. hetében többek között Szendrőben, Monokon, Pálházán, Cigándon, Bükkábrányban, Bogácson és Ongán a rendőrök tájékoztatást adtak az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában