Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.11.07. 11:30

Járó láncfűrészt dobott szomszédjára; késelés lett két kamasz vitájának vége

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban október 31-e és november 6-a között.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Szórakozásból betörte a gyermekotthon ablakait – A férfi részeg volt, nem derült ki, mi volt a célja az esztelen rongálással.

Verekedést szült a zöld szemű szörny – Találkozott volt élettársával és annak jelenlegi párjával. Nem tudott parancsolni öklének a szlovák férfi.

Kaszával és láncfűrésszel akarta rendezni a vitát – A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 24 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt.

Hajszálon múlt a halőrök élete – A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a horgásszal szemben folytatott le, aki a megalapozott gyanú szerint autójával majdnem elsodort két halőrt, akik ellenőrizni akarták.

Elképesztő! Ezért vettek őrizetbe három helyi fiatalt – A helyi körzeti megbízott azonosította azokat a fiatalkorúakat, akik Ormosbányán betörtek egy élelmiszer-, illetve dohányboltba, ahonnan többek között édességeket loptak.

Ennyi pénzért rabolta ki a fiatalkorú az idős nőt – A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 17 éves fiatalkorú férfi ellen rablás bűntette és közokirattal visszaélés vétsége miatt.

Légpuskával lőtte le szomszédja kutyáját – A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a fiatalkorút, aki – a megalapozott gyanú szerint – lelőtte az egyik szomszédja kutyáját Szikszón.

Egy miskolci lépcsőházban erőszakoskodott egy nővel a támadó – Előkészítő ülésen hozott ítéletet a Miskolci Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, aki a megállapított tényállás szerint 2021 októberében egyik este figyelt fel a villamosról leszálló nőre.

Elrendelték a letartóztatását a miskolci útonálló támadónak – A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a nőnek a letartóztatását, aki a gyanú szerint egy másik nőre támadt Miskolcon.

Késelés lett két kamasz vitájának vége Kazincbarcikán – Két fiú összeverekedett, majd az egyikük kést rántott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában