Határvadász

2022.11.14. 10:30

Egy hét alatt 47 helyszínre mentek ki a borsodi rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. november 7-e és november 13-a között negyvenhét helyszínen többek között Miskolcon, Mezőkövesden, Ózdon, Sátoraljaújhelyen, Edelényben, Sárospatakon, Encsen és Sajószentpéteren toboroztak.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A rendőrök tájékoztatást adtak az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is.

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át munkatársaink.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak.

 

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában