Tárgyalják

2022.11.07. 13:16

Bíróság elé kerül az avasi szurkáló

Előkészítő ülést tart kedden a Miskolci Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, aki 2021 novemberében Miskolcon, az Avas városrész egyik taxiállomásán mellkason szúrta ismerősét.

ÉM

Fotó: Baranyai Attila

Az ügyészség szerint a sértett férfi 2021. november 9-én az esti órákban két ismerősével sétált, amikor összetalálkoztak a vádlottal és társaságával, köztük volt egy hölgy is, akit korábban érzelmi szálak fűztek a sértetthez. Ennek tényét a vádlott már korábban sérelmezte és számon is kérte a férfin. A társaság tagjai vitatkozni kezdtek az este további alakulását illetően, majd előkerült egy kés is, melyet a vádlott magához vett.

Amikor a sértett feléje lépett, hogy megnyugtassa, erre válaszul a terhelt férfi ököllel fejen és mellkason ütötte, majd a késsel mellkason szúrta korábbi riválisát. A sértett próbált védekezni, földre kerülésüket követően sikerült támadóját rábírnia arra, hogy dobja el a kést, majd a vádlott férfi a helyszínről elfutott. A sértett a cselekmény következményeként mellüreget megnyitó életveszélyes sérülést szenvedett.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárás tárgyalása szerdán folytatódik majd a Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában