162, 154, 146

2022.10.04. 12:46

Sokba került, hogy a 37-esen ráléptek a gázra

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton három gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, akik jelentősen túllépték a sebességhatárt.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai rendszeresen végeznek közúti ellenőrzéseket. A közlekedési rendőrök a legutóbbi akciókat mozgó sebesség-ellenőrzéses módszerrel hajtották végre. A járőrök 2022. szeptember 24-e és szeptember 29-e között, lakott területen kívül a 37-es számú főúton három olyan autót mértek be, amelyeknek vezetői jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt, 60 kilométeres sebesség helyett 162-el, 154-el, és 146-al közlekedtek.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A hatóság az eljárás során a három sofőr közül a leggyorsabban haladóval szemben 200.000 forint közigazgatási bírságot és 8 előéleti pontot, míg a másik két gyorshajtónak pedig 130.000 forint közigazgatási bírságot és 6 előéleti pontot szabott ki - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy tartsák be a sebességhatárokat, vezessenek az út és látási viszonyoknak megfelelően, illetve induljanak el hamarabb az úti céljuk felé! A szabályok betartása életet menthet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában