Nem nyugodott bele

2022.10.12. 11:45

Nem akart vele újrakezdeni, felpofozta a volt élettársa

Az Ózdi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő férfival szemben.

ÉM

A vád szerint a vádlott 2021. november 29-én délután megjelent a volt élettársa putnoki lakása előtt. A nőt kihívta beszélgetni. A sértett kiment a ház előtti közterületre, ahol közölte vádlottal, hogy nem akarja a kapcsolatukat újrakezdeni, hagyja őt békén.  

A vádlott ezen felháborodott és három alkalommal arcon ütötte a nőt, majd többször belerúgott a combjába. További tettlegesség nem történt, mivel a sértett segítségért kiáltott, mire a támadó távozott a helyszínről.  

Az ügyészség szerint a férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és a vádlottal szemben könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő.  

Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában